User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Retele calculatoare - retele fibra optica, retele wireless, solutii intranet VPN
Primul pas important in realizarea unei retele de calculatoare este reprezentat de etapa de planificare si apoi de proiectarea retelei.
Aceasta etapa este intotdeauna coroborata cu planificarea retelei de calculatoare pe termen lung, in vederea asigurarii unei extinderi uniforme si a reducerii riscului de aparitie a congestiilor de trafic, direct responsabile de scaderea drastica a performantelor retelei si pierderea de informatii.

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Serviciile de telefonie oferite reprezinta alternativa ProNetworks proiectata exclusiv pentru companii, fiind furnizate in sistem de telefonie fixa.
In ceea ce priveste tehnologia utilizata, oferim clientilor solutia optima de conectare in functie de nevoile acestora, Nanosoft avand posibilitatea de a va furniza atat telefonie clasica cat si telefonie alternativa pe suport IP (VoIP).

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Serviciul de Gazduire web va asigura prezenta continua in spatiul virtual. Prin accesul non-stop la panoul de administrare al contului dvs. de client, va puteti administra site-ul rapid si eficient.
Cu un singur click puteti crea conturi de e-mail, baze de date MySQL, subdomenii, forumuri, etc.
La fel de rapid puteti instala scripturile oferite gratuit de Nanosoft pentru toate planurile de gazduire site web.

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Nanosoft ofera servicii de intretinere calculatoare si service, personalizate nevoilor dumneavoastra; comercializare de componente si periferice calculatoare, precum si software si consumabile pentru calculatoare si periferice.

Tags:

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Prin consultanta IT oferim suport informational de specialitate companiilor. Consultanta IT contribuie semnificativ la obtinerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate solutii de exploatare a infrastructurii IT si valorificarea noilor tehnologii.
Pentru a satisface nevoile specifice fiecarui client in parte, oferim acces atat la solutii tip open source, cat si licentiate, in functie de solicitarile primite, de bugetul alocat si de gradul in care solutia respectiva corespunde nevoilor beneficiarului.

Articles View Hits
43117

Despre Noi

Nanosoft este o companie de web design si web development ce ofera solutii pentru organizatii, afaceri sau persoane fizice autorizate. Fie ca doriti conceperea unui website de la zero sau refacerea unuia existent, noi avem solutia pentru dumneavoastra.

© 2015 Nanosoft. Toate drepturile rezervate.

Cautare