Consultanta IT

Print

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Prin consultanta IT oferim suport informational de specialitate companiilor. Consultanta IT contribuie semnificativ la obtinerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate solutii de exploatare a infrastructurii IT si valorificarea noilor tehnologii.
Pentru a satisface nevoile specifice fiecarui client in parte, oferim acces atat la solutii tip open source, cat si licentiate, in functie de solicitarile primite, de bugetul alocat si de gradul in care solutia respectiva corespunde nevoilor beneficiarului.


Consultantii nostri sunt la curent cu cele mai noi solutii si tehnologii IT, prin care va puteti optimiza costurile si imbunatati eficienta sau rezultatele activitatii. Optimizarea aspectelor de natura IT, vor favoriza reducerea costurilor generale, in conditiile cresterii operativitatii. Alegand serviciul nostru de consultanta IT, veti fi asigurat de accesul la cele mai noi si mai performante solutii hardware si software, raportate la nivelul bugetului dvs.
Cand este necesar sa apelati la servicii de consultanta IT?
Consultanta IT este indicata ori de cate ori informatiile solicitate stau la baza unor decizii cu un nivel de importanta ridicat , care vor influenta semnificativ bugetul si/sau activitatea companiei. Aspecte precum extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent, investitiile in echipamente hardware/software, desfasurarea proceselor IT existente si modalitatile de eficientizare a consumului de resurse IT sunt doar cateva dintre fenomenele care necesita consultanta IT.