Service IT

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

Nanosoft ofera servicii de intretinere calculatoare si service, personalizate nevoilor dumneavoastra; comercializare de componente si periferice calculatoare, precum si software si consumabile pentru calculatoare si periferice.


La cererea clientilor nostri orientati spre optimizarea si eficientizarea timpului de lucru al personalului angajat, am initiat si dezvoltat un sistem de intretinere retea informatica sau service calculatoare, bazat pe abonamente flexibile, constand in verificarea periodica de catre personalul nostru specializat a echipamentelor de calcul, a perifericelor si a retelelor!IT-Service va asigura cel mai scurt timp de reactie! Prin abonamentul de service calculatoare si intretinere retea calculatoare, cazurile interventiilor urgente sunt acoperite in cel mult 4 ore de la sesizarea dumneavoastra!Valoarea serviciilor pentru activitatea de service calculatoare si intretinere retele calculatoare se stabileste in baza abonamentelor periodice, flexibile si adaptate nevoilor dumneavoastra, astfel structurate:Service Calculatoare & Intretinere retea calculatoare in abonament cu vizite saptamanale

Service Calculatoare & Intretinere retea calculatoare in abonament cu vizite lunare,

Service Calculatoare & Intretinere retea calculatoare in abonament cu vizite trimestriale

Service Calculatoare & Intretinere retea calculatoare la cerere.


Alaturi de serviciile de intretinere retea calculatoare si service, va punem la dispozitie experienta si competenta tehnica a echipei IT-Service castigate in cei 7 ani de activitate!
Tags:
Articles View Hits
43478

Despre Noi

Nanosoft este o companie de web design si web development ce ofera solutii pentru organizatii, afaceri sau persoane fizice autorizate. Fie ca doriti conceperea unui website de la zero sau refacerea unuia existent, noi avem solutia pentru dumneavoastra.

© 2015 Nanosoft. Toate drepturile rezervate.

Cautare