Web hosting

Print

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Serviciul de Gazduire web va asigura prezenta continua in spatiul virtual. Prin accesul non-stop la panoul de administrare al contului dvs. de client, va puteti administra site-ul rapid si eficient.
Cu un singur click puteti crea conturi de e-mail, baze de date MySQL, subdomenii, forumuri, etc.
La fel de rapid puteti instala scripturile oferite gratuit de Nanosoft pentru toate planurile de gazduire site web.


Nota:
Preturile prezentate in site sunt exprimate in EURO si nu includ TVA.

Alegerea planului de Gazduire web
In functie de necesitatile dvs., va puteti alege unul dintre planurile noastre de Gazduire web. Ofertele sunt diversificate si va dau posibilitatea sa optati pentru planul de webhosting ale carui caracteristici tehnice va acopera cel mai bine nevoile.

Factura proforma si plata serviciilor
La scurt timp dupa completarea formularelor de comanda servicii (de inregistrare domeniu si/sau gazduire web) veti primi un e-mail pe adresa pe care ne-ati furnizat-o. E-mailul respectiv va contine factura proforma. Plata serviciilor se face numai pe baza facturii proforme. In e-mail veti primi toate datele necesare pentru efectuarea platii.
Activare Cont de Client
Dupa ce domeniul comandat devine activ, noi va contactam si va furnizam userul si parola pentru a va administra contul dumneavoastra de client, precum si informatiile de care aveti nevoie in prima instanta. cPanel ( Panoul de control ) este cea mai eficienta unealta in momentul de fata si va permite sa va administrati eficient contul/site-ul, dupa bunul dumneavoastra plac.

Precizare:
Pentru toate serviciile Nanosoft se elibereaza factura fiscala. Factura va este trimisa prin email in adresa pe care ne-ati furnizat-o. Daca doriti sa primiti factura pe o alta adresa, va rugam sa ne trimiteti un e-mail de instiintare, care sa contina datele necesare.