Retele calculatoare

Print

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Retele calculatoare - retele fibra optica, retele wireless, solutii intranet VPN
Primul pas important in realizarea unei retele de calculatoare este reprezentat de etapa de planificare si apoi de proiectarea retelei.
Aceasta etapa este intotdeauna coroborata cu planificarea retelei de calculatoare pe termen lung, in vederea asigurarii unei extinderi uniforme si a reducerii riscului de aparitie a congestiilor de trafic, direct responsabile de scaderea drastica a performantelor retelei si pierderea de informatii.


Procesul de planificare si proiectare a retelei de calculatoare consta in:
Analizarea cerintelor de comunicare electronica, a schimbului de informatii, servicii si resurse la nivelul firmei, sub aspectul retelei de calculatoare
Stabilirea standardelor si a topologiei retelei de calculatoare
Stabilirea modulului de acces la reteaua de calculatoare si a modului de securizare a informatiei (in special pentru retelele wireless sau retelele care includ segmente wireless, tunele sau legaturi VPN)
Selectionarea echipamentelor active si pasive de retea
Identificarea locatiilor pentru amplasarea echipamentelor retelei de calculatoare
Identificarea si masurarea traseelor de cablu si amplasarea prizelor de retea (in cazul retelelor de calculatoare cu infrastructura de cupru sau fibra optica)
Realizarea planului de detaliu al retelei de calculatoare
Realizarea caietului de sarcini pentru constructia retelei de calculatoare
Crearea politicilor-cadru de acces la reteaua de calculatoare si a politicilor de securitate
Crearea devizului estimativ pentru constructia retelei de calculatoare

Retele de calculatoare cablate, retele de calculatoare wireless, intranet VPN, servicii de telefonie alternativa VOIP, servicii de furnizare internet, servicii sudura fibra optica, servicii instalare fibra optica, transport date prin fibra optica, inchiriere fibra optica!

internet:
Nanosoft va ofera si conexiuni dedicate la INTERNET prin Fibra Optica, radio sau alte solutii, in functie de locatia dvs.. Diversitatea serviciilor de furnizare internet, concepute conform cerintelor clientilor nostri, utilizarea tehnologiilor de ultima generatie, cat si prezenta serviciului de suport tehnic disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7 sunt numai cateva dintre argumentele care demonstreaza ca ProNetworks este partenerul ideal pentru succesul oricarei afaceri.
Pentru accesul dedicat la internet va oferim latimi de banda de la 32 kbps pina la 100Mbps. Este solutia aleasa de companiile pentru care Internet-ul a incetat sa mai insemne doar e-mail si navigare.
Aceasta conexiune la internet reprezinta accesul la informatie, comert electronic si aplicatii multimedia. Gradul inalt de scalabilitate si flexibilitatea serviciilor noastre de furnizare internet permit cu usurinta trecerea de la cerintele de astazi ale companiei dvs., la cele de maine!
Solutiile Radio performante de acces la Internet de mare viteza vi le oferim atunci cand sediul companiei dvs. este greu accesibil infrastructurilor de transport wired, sau, desi situata central, locatia nu beneficiaza de conexiuni de calitate prin mediile de conectare clasice, sau aveti nevoie urgenta in noul sediu de Internet. Va oferim latimi de banda de la 64Kbps, trafic nelimitat, canal minim garantat - in cele mai avantajoase conditii financiare pentru dvs.