User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Dezvoltarea de aplicatii web presupune doua provocari tehnice distincte: partea grafica, care imbraca intr-un mod ergonomic aplicatia (webdesign), si dezvoltarea propriu-zisa a motorului aplicatiei (dezvoltarea web). Reusim sa performam in ambele directii astfel incat rezultanta dintre design si programare sa fie optima. Acest lucru se datoreaza echipei formate din programatori cu experienta si designeri creativi.

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Baza realizarii oricarui website este o harta buna a site-ului, usor de urmarit, la care sa se adauge un web design de calitate. Acest design este foarte important pentru succesul site-ului, elementele estetice si functionalitatea acestora fiind primordiala pentru experienta vizitatorilor.
Impactul vizual este cel care reuseste sa confere utilizatorilor prima impresie. Astfel, site-ul dvs. este cartea de vizita si primul contact al potentialilor clienti cu afacerea pe care o conduceti. Prin urmare, trebuie sa aveti un site de prezentare cat mai atractiv pentru public si de aceea artistii nostrii va pot ajuta sa creati un design inovator.

Articles View Hits
43118

Despre Noi

Nanosoft este o companie de web design si web development ce ofera solutii pentru organizatii, afaceri sau persoane fizice autorizate. Fie ca doriti conceperea unui website de la zero sau refacerea unuia existent, noi avem solutia pentru dumneavoastra.

© 2015 Nanosoft. Toate drepturile rezervate.

Cautare